VINTERNS SNYGGASTE NATTLINNE

Inlägget är i samarbete med Hunkemöller

På sommaren använder jag aldrig nattkläder men på vintern lever jag i det. Så fort jag kommer hem byter jag om till myskläder. Och som jag sagt tidigare älskar jag Hunkemöller. Alla mina trosor är där ifrån. Jag har nog över 60 par. Jag har även flera nattsätt. Detta blåa nattlinne är det senaste i min samling.

Min favoritfärg är blå och kolla på detta nattlinnet så förstår ni varför. Det är så fint. Kolla på spetskanten. Så galet snyggt! Kan man vara kär i ett nattlinne? I så fall är jag det. Jag menar kolla på det!!

Just nu har ​Hunkemöller köp 3 betala för 2 eller köp 1 och få -50% på vara nr 2 på alla deras nattkläder. Hur bra? Passa på att ladda upp med myskläder inför vintern. Eller varför inte ge bort i julklapp? Alla uppskattar fina ​nattkläder. Min familj på mammas sida har en jättemysig tradition. Vi ger varandra ​nattkläder den 23 december som man har på sig under uppesittarkvällen och sedan sover i. Sen äter vi julfrukost på julafton i våra nya pyjamasar. Så mysigt! Jag älskar den traditionen.

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Så snyggt! 😃
nouw.com/evelinarou
refinej
refinej,
Eller hur! <3
nouw.com/refinej
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229