VECKANS SCHEMA

Måndag: Jobba fram till kl 16, åka till stallet och gå med Royal

Tisdag: Jobba fram till kl 16, sen har vi team aktivitet med vårt paralegal team på jobbet

Onsdag: Jobba fram till kl 16, sen antingen AW eller rida. Jag har inte bestämt mig än

Torsdag: Jobba fram till kl 16, sen ska jag kanske gå ut o käka med en kompis som fyllt år

Fredag: Jobba fram till kl 16, sen ska vi ha taco och vinkväll hemma

Lördag: Rida på morgonen, luncha med min kusin och sen ska vi på 30 års fest på kvällen

Söndag: Är jag förmodligen bakis så jag har planerat att käka pizza och kolla på Disney filmer. Mys söndag <3


Vad har ni för planer i veckan?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

HALLOWEEN PÅ LISEBERG

I fredags var jag och min pojkvän på Liseberg. Det var så läskigt men fint pyntat. Cirka 30.000 pumpor, galet!! Innan vi gick till Liseberg käkade vi pizza på BOV. Svingod pizza. Ni måste gå dit!!!! Vi tog även en drink innan pizzan. Supermysigt. Sen på Liseberg gick vi Vinden och Skogen. Jag som aldrig blir rädd skrek till säkert fem gånger. Fy fan haha. Men det var roligt. Men det var överdrivet långa köer. Tror vi stod två timmar i kö till Skogen. Nästa gång ska jag ha express pass.

Har ni vart på Halloween på Liseberg? Vad tycket ni?

Gillar

Kommentarer

SELFIE SESSION

God morgon på er!

Igår i stallet gick jag en promenad med Royal. Det är som sagt en grävmaskin precis utanför gården som håller på att gräva ner fiber och den är han inte alls rädd för men den hade lagt två stora stenar på ett ställe där det inte brukar ligga stenar och dom var livsfarliga. Jag undrar verkligen hur hästarnas logik fungerar. En grävmaskin som i praktiken kan döda dom är inte farliga men två stenar är livsfarliga? Jag förstår verkligen inte deras tankesätt haha. Royal hade även en selfie session under promenaden. Hur söt?

Kolla hur fint det var på promenaden! Vädret denna veckan har varit helt fantastiskt. Önskar att det kunde vara så hela vintern. Kallt men strålande sol. Helt underbart!

Mamma red dressyrlektion igår på Jerre så jag skrittade ut honom en halvtimma barbacka. Så mysigt. Men dessvärre red jag när alla skulle åka hem från jobbet så vi mötte väldigt mycket bilar men som tur är är han väldigt trafiksäker. Men det är obehagligt när bilarna kommer i 70-80km i timmen och swishar förbi. Jag förstår inte hur de tänker?? Sakta ner för i helvete!!!

Efter jobbet idag ska jag och min pojkvän käka pizza och sen åka till Liseberg. Så mysigt! Jag hoppas dock att jag blir skrämd!

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer