VÄRLDENS BÄSTA PANNLAMPA

God morgon på er. Känns mer som förmiddag för mig.. Jag lämnade ju in bilen i morse kl 7 för att byta till vinterdäck och för rekond. Men när jag kommer fram till verkstaden så finns inte min bokning med. Jättekonstigt för jag hade ju fått en bokningsbekräftelse på mejlen men men. Det blev bara däckbyte och ingen tvätt. Men de var så gulliga så de gav mig ett presentkort på rekond värde 800 kr så det var jättesnällt. Så nu i efterhand så var det bara bra att min bokning hade försvunnit. Så sparade jag 800 kr hehe. Och mina vinterfälgar är så snygga. 20 tum och svarta med silver detaljer. Älskar dom! Man brukar ju ha snyggast fälgar på sommardäcken men jag kör tvärt om. Sen är mina sommarfälgar också snygga men vinterfälgarna är helt klart snyggast.

Igår red jag ut på Jerre i ca 40 minuter. Vi klättrade i skogen. Jag älskar att rida ensam i skogen när det är mörkt och små regnar. Jag kanske är jättekonstig men det är så mysigt. Jag använder mig utav en sån där rid-thermo-kjol och det är så skönt att rida med. Man håller sig varm och torr men ändå har greppet från ridbyxorna mot sadeln. Och sen ha en bra podd i öronen. Jag vet att det finns delade meningar med att rida med hörlurar men jag älskar det. Jag blir mycket mer koncentrerad. Precis samma som när jag jobbar, då lyssnar jag också på något för att bli mer koncentrerad. Sen har jag världens bästa pannlampa. Så kanske därför jag älskar att rida när det är mörkt. Så mysigt när det är kolsvart överallt men just framför än är det ljust. Vissa kanske tycker det är läskigt att vara i skogen själva när det är mörkt men jag tycker verkligen att det är så mysigt. Kolla här vad sinnessjukt bra pannlampan är:

Första bilden är med pannlampan och andra bilden är utan. Lampan är bättre än mitt helljus på bilen. Det är galet. Men den sitter lite dåligt på hjälmen så jag fick tejpa fast den på mammas hjälm med silvertejp haha. Men den satt perfekt. Detta är ingen samarbete utan jag vill bara tipsa om världens bästa pannlampa. Den är orimligt dyr (ca 7000kr) men det är så värt det. Ni hittar den här.

Idag efter jobbet ska jag äta middag och gå på bio med pappa. Vi ska äta på Danilo och se Stephen King´s Doctor Sleep. Hoppas att den är bra!

Och just de, mormor hade bakat lussekatter igår. Fy fan vad gott det är. Varför bakar man inte de året runt??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229