VÅRDCENTRALEN - FY FAN

God morgon på er!

I torsdags började jag få konstiga prickar på armarna och igår bröt det ut i hela ansiktet så jag åker till jobbet och ringde sedan vårdcentralen som sa att jag skulle komma dit och sätta mig på drop in. Vilket jag gjorde. Men asså jag förstår inte hur de tänker. Jag satt och väntade en timme cirka och på den tiden hade max tre personer fått hjälp och då va hela väntrummet överbelarmat. Det satt folk i korridorerna etc. Sjukt mycket folk. Det hade tagit mig minst fyra timmar till innan jag skulle fått hjälp. Jag fattar inte varför de tagit bort att man kan boka en tid? Vi gav upp iallafall och åkte till vår privatläkare vilket vi skulle gjort direkt. Men men nu vet vi det till nästa gång. Han visste dock inte riktigt vad det var, det kan ha vart en allergi chock men jag har ju haft det sen i torsdags så han visste inte men jag fick medicin. Men man blir så sjukt trött av den medicinen (den kan användas som sömntabletter) så jag gick hem och sov hela dagen igår. Jag är dock precis lika trött idag men jag är på jobbet så vi får hoppas att jag inte somnar..

Idag fyller min älskade mamma år så vi ska fira henne efter jobbet. Jag måste skynda mig hem efter jobbet idag för jag ska baka tårta och slå in hennes presenter. Jag hittade ett så fint presentpapper igår. Jag visar er sen när jag slagit in presenterna.

Hoppas att ni får en bra tisdag!

Jag hade nageltid igår 17.30 som jag var tvungen att gå på fastän jag var så trött men det gick bra och naglarna blev så fina! Kolla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229