TJUVSTARTAT MED JULPYNT

God morgon på er. Idag är det söndag och jag har faktiskt ingen söndagsångest idag. Så skönt. Jag och min sambo lagade pannkakor till frukost. En helt perfekt start på denna söndagen. Just nu sitter jag i soffan med första avsnittet av Gossip Girl på i bakgrunden. Jag har bestämt mig för att kolla om serien igen. Tror jag kollat om den hela sju gånger. Men jag tröttnar aldrig. Det är den bästa serien som någonsin gjorts. Jag ÄLSKAR den. Jag vill vara Blair. Älskar henne.

Igår började jag dagen med att storstäda lägenheten. Vi började även julpynta. Vi har inte så mycket julpynt så jag har tagit fram de lilla vi har. Men jag vill nog köpa lite mer. Men vi får se. Det är så skönt när lägenheten är storstädad. Allt är rentorkat och det luktar klorin. Bästa känslan. Och kolla så fint det blev med ljusstakarna. Jag har även köpt en röd filt och två röda kuddar till soffan. Visst blev det fint?

Jag var även i stallet och gick en promenad med Royal. Vi gick i ca 40 minuter och han har blivit så duktig. I början sprang han bara och var överallt. Nu går han exakt där han ska bredvid mig i lugnt tempo och han går aldrig före mig. Utan jag går vid hans bog och han håller sig där hela tiden. Så duktig. Och jag håller på att lära honom att när jag säger hoo så ska han göra halt. Och det gör han jättebra. Så fort jag säger hoo så gör han halt. Jag behöver inte ens dra i grimskaftet. Utan han stannar direkt. Min lilla prins.

Jag skrubbade även rent vattenhinkarna i hagen och fyllde på med nytt fräscht vatten. Jerre tyckte de va jättekul att leka med vattenslangen haha. Så söt.

Hagarna har börjat bli så leriga och äckliga. Jag längtar tills det fryser på och förhoppningsvis kommer snö!

Hoppas att ni får en bra söndag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229