TÄCKESDJUNEGLN

Nu när jag har skaffat mig ett fullblod har jag märkt hur svårt det är att köpa ett täcke som passar perfekt. Jag har tre utetäcken från Amigo som sitter bra men innetäcket jag har köpt från Amigo är alldeles för stort i bogen. Alla Amigo täckena är i storlek 140. Jag har beställt ett tjockare innetäcke i storlek 135 från Fairfield. De täcket har spännen i bogen så att man kan förminska täcket runt bogen. Jag hoppas verkligen att det passar för han behöver ett tjockare innetäcke. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag har försökt googla runt men har inte hittat något som är stalltäcke 300g med hals.. Så jag hoppas verkligen att detta ska passa!

Vad använder ni för täcken? Och hur många gram använder ni just nu? Royal går just nu med 200g inne och 400g ute. Alltså två stycken 200g täcken. Snart har han 300g ute och 500g ute. Alltså ett 300g och ett 200g.

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Vi kör lite olika täcken till våra hästar. Vårt fullblod har ett Fairfieldtäcke i strl 145 som sitter perfekt. Men så är han stor.
Våra hästar har olika tjocklek men runt 150 - 200 gram ute just nu o vanliga stalltäcken inne. Tjockare täcke ute får de inte förens det närmar sig -10.
nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229