SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL TVÅ

1. Varför hoppade du av gymnasiet?

Jag hoppade av för att jag längtade hem och gymnasiet i Göteborg med samma inrikting var full. Sen visste jag att min framtid kommer lösa sig ändå så det var inget konstigt med att hoppa av. Och se nu, allt har löst sig precis som jag "visste" då.

2. Hur ser du kring dig och din pojkväns framtid?

Han är mannen i mitt liv.

3. Vad är de värsta som hänt dig? kan vara vad som helst

Svår fråga.. Jag tror att det är när min ponny trampade av min tumme. Det gjorde väldigt ont haha. Men annars vet faktiskt inte.

4. Hur skulle din dröm framtid se ut? Förklara gärna!

Jag bor på en gård, har två-tre hästar. Jag är gift och har två barn. En son och en dotter. Förhoppningsvis vill någon av dom rida. Jag jobbar 50% och tar hand om familjen resten. Sen vet jag inte så mycket mer haha.

5. Bästa minnet som inte är hästrelaterat?

När jag och min pojkvän var i Santorini i somras. Det var en underbar resa och helt galet vackert.

6. Om du kunde åka tillbaka i tiden och ändra på bara en sak, vad skulle du ändra på då?

Jag vet faktiskt inte, jag tror att allt man är med om formar än till den man är idag. Så jag skulle nog inte ändra på något. Kanske inte skulle ha tatuerat den tatueringen jag har på min arm men annars inget.

7. Hej! Jag undrar hur du tänker kring de här med veganism och äkta päls, köttindustrin osv. Det har blivit så uppmärksammat så kul att få höra vad du tycker!

Jag tycker att det är jättebra att folk är veganer men själv skulle jag aldrig bli det. Jag älskar kött och jag bär både läder och päls. Det sticker i folks ögon men sån är jag.

8. Vad är mankhöjden på dina hästar?:) Något bett du fallit lite extra för?

Jag vet inte exakt men skulle gissa på att Jerre är 160cm men upplevs högre pga han är så högrest och maffig. Royal är nog ca 163cm men upplevs ganska liten för att han är så nätt. Jag älskar Sprengers Dynamic tredelat med fasta bettringar. det är ett vanligt tredelat men mer anatomiskt, det följer tungan exakt och ligger väldigt stilla i munnen. Tredelat baucher bett är också en favorit. Det är ett "vanligt" tredelat men med lite hävstång som gör att det är lite skarpare. Det är även godkänt att tävla dressyr på.

Om ni har några fler frågar kan ni ställa dom i kommentarsfältet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229