SELFIE SESSION

God morgon på er!

Igår i stallet gick jag en promenad med Royal. Det är som sagt en grävmaskin precis utanför gården som håller på att gräva ner fiber och den är han inte alls rädd för men den hade lagt två stora stenar på ett ställe där det inte brukar ligga stenar och dom var livsfarliga. Jag undrar verkligen hur hästarnas logik fungerar. En grävmaskin som i praktiken kan döda dom är inte farliga men två stenar är livsfarliga? Jag förstår verkligen inte deras tankesätt haha. Royal hade även en selfie session under promenaden. Hur söt?

Kolla hur fint det var på promenaden! Vädret denna veckan har varit helt fantastiskt. Önskar att det kunde vara så hela vintern. Kallt men strålande sol. Helt underbart!

Mamma red dressyrlektion igår på Jerre så jag skrittade ut honom en halvtimma barbacka. Så mysigt. Men dessvärre red jag när alla skulle åka hem från jobbet så vi mötte väldigt mycket bilar men som tur är är han väldigt trafiksäker. Men det är obehagligt när bilarna kommer i 70-80km i timmen och swishar förbi. Jag förstår inte hur de tänker?? Sakta ner för i helvete!!!

Efter jobbet idag ska jag och min pojkvän käka pizza och sen åka till Liseberg. Så mysigt! Jag hoppas dock att jag blir skrämd!

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229