MINA FEM BÄSTA SKÖNHETSTIPS FÖR VINTERTORR HY

Innehåller affiliate-länkar

Nu är det snart vinter vilket betyder torra händer, spruckna läppar och torrt hår. Varför huden blir torr på vintern beror dels på kylan utomhus men största anledningen är den torra värmen inomhus. Jag ska nu dela med mig utav mina fem bästa skönhetstips för att undvika vintertorr hy.

1. Idominsalva

För ni som lider av torra och spruckna läppar är Idominsalva ett måste. Varje kväll innan jag skall sova lägger jag ett rikligt lager med Idominsalva på mina läppar. Se till att pussa din partner godnatt innan ni lägger på salvan. Pussar med ett tjockt lager Idominsalva på läpparna är sällan uppskattat. Sen på morgonen efter tvättar jag av läpparna med ljummet vatten och blöter en handduk och peelar försiktigt läpparna. Jag lovar er att era läppar kommer må prima om ni gör detta varje dag.

Finns att köpa HÄR för endast 15 kr.

2. Återfuktande Overnight Mask

Nu på vintern blir min hy ofta väldigt torr vilket gör att den behöver extra fukt. Jag använder mig utav en återfuktande overnight mask som jag lägger på innan jag skall sova. Låter den torka in i ca 30 minuter och sedan går jag och lägger mig. På morgonen efter tvättar jag ansiktet som vanligt och avslutar med min dagliga ansiktskräm.

Jag använder mig utav Hydra Lagoon Overnight Mask från M Picaut.

Den finns att köpa HÄR

3. Rapsolja

Jag får väldigt lätt torrt och frissigt hår på vintern vilket jag tycker är jätteirriterande. Håret gör så mycket för utseendet. Har jag en dålig hårdag så har jag en dålig dag. Så enkelt är det. Men jag har lösningen. Det är så enkelt som rapsolja. Det är något som de flesta har hemma annars finns det att köpa på alla matbutiker. Varje söndag brukar jag ha som ett litet hemma "spa" där jag fixar i ordning mig för veckan. Bland annat dränker jag mitt hår i rapsolja. Håret skall vara torrt, de behöver inte vara nyduschat. Häll olja i handen och lägg i hela håret och sedan borsta igenom med en borste. Jag brukar göra en fläta och lägga en handduk över kudden så slipper kudden bli kladdig av oljan. Morgonen efter duschar jag och tvättar håret som vanligt. Håret blir så återfuktat och mjukt av rapsoljan. Rekommenderar starkt om ni lider av torrt hår men gör det inte för ofta för det kommer att resultera i fett hår.

Finns att köpa i de flesta matbutiker.

4. Handkräm

Att investera i en riktigt bra handkräm är något jag starkt rekommenderar. Jag använder mig utav The Ritual Of Daon Night Balm från Rituals. Det är en fet handkräm som verkligen återfuktar på djupet. Ett extra tips är att skrubba händerna innan du applicerar handkrämen.

Finns att köpa HÄR

5. Babyolja

Varje gång innan jag går ur duschen smörjer jag in hela kroppen med babyolja. Kroppen skall fortfarande vara blöt. När du har smörjt in hela kroppen torkar du sig som vanligt med din handduk. Hela kroppen blir babylen och återfuktad. Det bästa av allt är att man slipper vänta på att någon kräm skall torka in innan man kan ta på sig kläder vilket är väldigt smidigt när man är stressad på morgonen.

Babyolja finns att köpa i de flesta matbutiker.

Vill ni att jag delar med mig av fler skönhetstips?

Gillar

Kommentarer

Anotnm
Anotnm,
Hej! Jag tänker på all reklam du gör överallt, hur ställer du dig till hatet du får av det? Känns som att folk överreagerar lite... Och till slut kommer ju läsarsiffrorna sjunka igen, hur gör du för att försöka hålla dem uppe?
Ha en fin fredagkväll!
refinej
refinej,
All publicitet är bra publicitet, eller? Jag får räkna med lite hat men i slutändan är det bara jag som tjänar på det. Och ja, siffrorna kommer säkert att sjunka en del men förhoppningsvis tycker några om bloggen och stannar kvar. Jag försöker skriva så bra inlägg jag kan men det passar inte alla och de förstår jag. Jag gör så gott jag kan. Tack detsamma!
nouw.com/refinej
jlandgrens
jlandgrens,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229