JÄVLA PLANKOR

God morgon på er! Idag vaknade jag upp till ett helt fantastiskt väder. Solen skiner och det är så där krispigt och kallt ute. Helt underbart om ni frågar mig. Så vackert!

Igår startade jag min lediga dag i stallet. Det var längesen jag var i stallet på morgonen och vad jag har saknat det. Det är verkligen något speciellt att vara först i stallet. Så himla mysigt. Jag och mamma hade utsläpp så vi släppte ut alla hästar och sedan mockade vi och fixade maten. Jag gick också en promenad med Royal och han var så duktig. Det var en jättestor grävmaskin på vägen utanför stallet som vi var tvungna att gå förbi och han reagerade inte ens. Han bara gick förbi helt obrydd och då var grävmaskinen ändå igång. Så stolt över honom!

Kolla vilken underbar morgon! Så vackert!

När vi var klara i stallet skulle vi bära plankor. Det var ett helvete. I fyra fucking timmar bar vi plankor. Jag gick över 16.000 steg enligt min telefon. Plankorna låg på framsidan av stallet och de skulle flyttas till baksidan för vi ska renovera ytterväggen på baksidan. Men nu är det gjort!

Stallet börjar bli klart! Sadelkammaren är snart klar, teglet är lagt och nu ska det fogas etc. Skåpen är även byggda, dock inte klara men på god väg. Nu ska det köpas diskbänk och diskho. Whiii!

Visst blir det fint?

Kappa: Maxmara

Vantar: Stockholm

Halsduk: Louis Vuitton

Väska: Louis Vuitton

Skor: Ralp Lauren

Byxor: GinaTricot

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Hårt jobb att renovera, snickra och fixa 💪😄😅
refinej
refinej,
Verkligen! Längtar så mycket tills allt är klart! 😊
nouw.com/refinej
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229