JAG KROCKADE PÅ MOTORVÄGEN

Hej på er!

Idag är det fredag och jag tänkte berätta lite vad som hänt i veckan.


Måndag:

Jag jobbade på som vanligt och skulle åka till stallet efter jobbet. Jag sätter mig i bilen och kör mot stallet. Jag kör på motorvägen och längre fram tvärnitar en bil och jag med flera bilar hinner inte bromsa så vi krockar. 7 bilar sammanlagt krockar in i varandra. Superläskigt. Det var första gången jag krockade. Det gick bra som tur var men så läskigt.


Tisdag:

Jag åkte till jobbet men spenderade större delen av dagen på sjukhuset. Jag röntgade nacken och axlarna. Det såg bra ut som tur var. Men jag har fortfarande ont och äter smärtstillande. Läkaren sa att det skulle ta ca en månad innan jag blir helt bra. Skolan börjar om en månad så jag måste bli bra tills dess!


Onsdag:

Jag jobbade och efter de åkte jag hem och däckade i soffan. Just nu känns det som att mitt huvud väger 50kg. Jättetungt att hålla de uppe iom att jag har så ont i nacken och axlarna.


Torsdag:

Jag jobbade på som vanligt och efter jobbet var vi ute och åt med vårt team på jobbet. Jag och en till kollega ska snart sluta så vi hade en så kallad avtackningsmiddag. Vi åt på Chatour Beirut. Supergod libanesisk restaurang. Är fortfarande mätt idag haha.


Fredag:

Det är idag de. Dagen började med luciafirande på jobbet. Vi åt lussekatter och drack glögg. I år var det killarnas tur att lussa så de var utklädda och sjöng så fint. Efter jobbet idag ska jag till mamma och vi ska bada jaquzzi och dricka vin. Imorgon ska vi shoppa julklappar. Det ska bli så mysigt!


Hoppas att ni får en bra helg!


Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,
usch! det lät inget roligt! Tur i oturen att det gick såbra ändå (L)
nouw.com/emmanatterlund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229