IDAG MÅR JAG INTE SÅ BRA

God morgon på er. Igår hade jag en riktig myskväll. Jag åt chips, dipp och godis. Sen när min sambo kom hem hade han köpt med sig pizza. Så gott. Jag kollade på The Holiday och Pretty Woman. Pretty Woman är min absoluta favoritfilm. Den är så bra!

I morse när jag vaknade upp kände jag mig bara ur form. Jag förstår inte vad det är med mig. Jag som ALLTID mår prima och alltid är pigg. Jag har knappt någon energi till något och allt känns bara tråkigt. Idag har jag ont i kroppen med. Känns som början till influensa eller något. Jag vet inte. Bra är det i alla fall inte. Jag vill må bra igen men vet inte vad jag ska göra för att må bra. Jag tror dock att mitt jobb har en ganska stor påverkan. Jag har ju sagt upp mig för att de jag jobbar med är inte något jag vill göra. Så jag antar att det kan hänga ihop. Att jag vill bort här ifrån och börja min utbildning. Jag slutar här den 10 januari så det är inte så långt kvar. Jag ser verkligen fram emot att börja läsa till frisör. Det ska bli roligt. Så jag får helt enkelt blicka framåt.

Och det här med vädret, spöregn, 4 grader och mörkt. Usch. Jag har aldrig tidigare känt att mörkret har påverkat mig men jag tror nog att det gör det denna hösten. Jag vet inte men jag känner inte alltid igen mig själv.

Förlåt för flummigt fredagsmorgon inlägg.. Känner ni att ni blir påverkade av mörkret eller hösten? Mår ni sämre? Bättre?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229