EN DAG NÄRMARE HELG

Godmorgon på er. Just nu lever jag för helgen vilket man egentligen inte ska. Man ska vara nöjd med vardagarna med. Men det är inte jag just nu, jag har ju sagt upp mig från mitt jobb och ska börja plugga till frisör i januari. Jag längtar så mycket. Är det någon av mina läsare som är frisör eller läser till frisör? I så fall kan ni berätta lite hur det är?

Jag är inne i en period där jag känner att jag inte mår så bra. Mest psykiskt. Känner att jag inte har någon ork och hade helst legat i soffan hela dagen och kollat serier. Det är så jobbigt. Jag som i vanliga fall har massor av energi och ork. Jag blir tokig, vill inte ha det så här. Har ni några tips på hur jag ska få tillbaka energin och motivationen?

Idag ska jag jobba fram till kl 16 och sen åka direkt till stallet. Jag ska rida Jerre i paddocken och gå en promenad med Royal. Jag ska även visa er hur snygg Jerre blev när vi klippte honom. Han är så vacker!

Jag funderar på att köpa en ny halsduk. Men kan inte bestämma mig för vilken. Det står mellan en grå Burberry och antingen en svart eller grå från Louis Vuitton. Eller om jag bara ska köpa en enkel svart från HM? Kan verkligen inte bestämma mig...

Vilken är snyggast?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229