Balayage och folieslingor

..............................................Före....................................................................................................................... Efter........................................................

Detta är från våran första modelldag i skolan vilket är första gången vi arbetar med riktiga människor. Innan dess har vi enbart arbetat på dockor. Jag gjorde balayage och folieslingor för första gången på min fina vän Ebba. Jag klippte även av en bra bit. Visst blev det snyggt?

När hon kom till salongen började vi med att göra en analys. Vi kom fram till att vi skulle klippa av en bra bit och ljusa upp det. I vanliga fall färgar/bleker man innan man klipper men i detta fall skulle vi klippa av såpass mycket att det är slöseri med blekning att bleka håret innan så jag klippte av en rejält bit innan och sedan gjorde jag balayage i hela håret och folieslingor på E6an för att det gör att håret upplevs ljusare pga att man får några ljusare slingor mot ansiktet.

När blekningen var klar gjorde jag en nyansering. Jag blandade två stycken boosters från Kevin Murphey i färgerna violett och neutral. Jag tog 10g violett och 10g neutral och blandade det med 20g 1% väteperoxid.

Resultatet blev en fin blond färg! Riktigt snyggt nu inför sommaren!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229