ÄNTLIGEN

Hej på er! Det var ett bra tag sen sist. Kan inte räkna på två händer hur många bloggar jag haft, men nu ger jag detta en till chans. Saknar att dela med mig av mina dagar till er.

Hoppas gamla och nya (förhoppningsvis) läsare har det bra. Med mig är det super. Jag har äntligen köpt de där fullblodet som jag pratat om dygnet runt i över 2 års tid. Jag är så lycklig. Nu är han min. Bara min. Han är så fin. Jag berättar mer om honom i ett annat inlägg. Men här har ni en bild på honom:


Han är världens finaste.

Idag är det fredag, vilket betyder helg och ledighet. Efter jobbet idag ska jag tråda och färga brynen, fixa naglarna och göra pedikyr. Jag har gellack på både naglarna och tårna. Älskar det. Jag har fått så långa naglar och det är så skönt att det är mina egna naglar. Sen efter det ska jag äta sushi och dricka bubbel med Ida och Julia. Det är även Ida som fixar mina ögonbryn och Julia som fixar mina naglar.

Hoppas att ni får en bra fredag!

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Va spännande med ny häst! Min dotter jobbar för det stalletden kommer från. 😊
nouw.com/stallhörnan
refinej
refinej,
Vad roligt! Då känner jag kanske din dotter. Vad heter hon? 😊
nouw.com/refinej
stallhörnan
stallhörnan,
Hon heter Evelina och jobbar för Henke på lov o löpsdagar. Hjälper Natte oxå när hon behöver hjälp. Hon hälsar att hon älskar din häst!
nouw.com/stallhörnan
refinej
refinej,
Vad kul! Då har vi säkert träffats. Jag älskar han med. Helt underbar Häst!
nouw.com/refinej
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229